Eilistä eli keskiviikkoa 25.2. oli odotettu jännittyneenä jo monta viikkoa. Aamusta lähdettiin ajelemaan kohti Kuusankoskea ja puoli 11 aikaan oltiin perillä. Siellähän se meidän Nala leikki Onnin & "Maijan" kanssa, jotka olivat vielä jäljellä Nalan lisäksi. Muut viisi sisarusta olikin haettu uusiin koteihin jo maanantaina ja tiistaina. Siinä muutama tunti istuskeltiin, juotiin kahvia, leikittiin pentujen kanssa ja juteltiin vielä Kirsin, Jonnan & Hennin kanssa. Nala sai kaulaansa uuden punaisen pannan ja yhden aikoihin sitten lähdettiin ajelemaan kotia kohti.

Vielä viimeiset painit siskon kanssa ennen uuteen kotiin lähtöä. Nala vasemmalla.

Automatka sujui hienosti. Nala oli mulla sylissä takapenkillä ja oikeastaan nukkui jo lähes koko matkan. Reipas tyttö siis :) Kotona oltiin 3 jälkeen ja kun sisälle päästiin niin kaikki paikat piti tutkia heti ja myös oma peti tuntui heti mukavalta paikalta.

Nala omassa pedissään katsomassa, että "Mihin se possukorva meni?"

Loppupäivä vietettiin sitten uuteen kotiin tutustuen, leikkien, nukkuen ja possunkorvaa jyystäen. Ulkona käytiin vähän väliä ja hienosti Nala tekikin heti pissat ja kakat ulos ja seurasi meidän perässä innokkaasti pitkin pihaa. Ruoka ei oikein meinannut illan aikana maistua, mutta eipä se ole ihme, kun niin paljon uusia asioita päivän aikana tapahtui.

Tästä tämä meidän yhteinen taival alkaa, ollaan jo nyt aivan rakastuneita uuteen perheenjäseneemme, meidän pieneen prisenssaan! Hymy

Omassa pedissä on hyvä nukkua.

Minun pieni prinsessa Hymy

Nasu täytyy aina välillä tappaa Silmänisku

Jessen sylissä on hyvä köllötellä.