Lauantaina tehtiin Nalan kanssa pieni ostosretki Murren Murkinaan. Aivan ihana kauppa, olisin viihtynyt vaikka koko päivän  Nalankin mielestä kaupassa oli hyvin mukavaa, kun kaikki herkkulaatikot oli sijoitettu sopivasti neidin nenänkorkeudelle. Nala yrittikin parhaansa mukaan päästä nuuhkimaan jokaista laatikkoa ja vähän piti kielelläkin maistella herkkuja aina kun äiskän silmä vältti
 
No, eihän me toki ihan katselemaan tyydytty vaan vähän piti pankkikorttiakin kyseisessä liikkeessä vinguttaa. Ensinnäkin mukaan lähti Back on Track - verkkoloimi, josta olen haaveillut Nalalle jo pidemmän aikaan. Tässäpä Back on Trackin sivuilta lainattu lyhyt kuvaus heidän tuotteidensa vaikutuksesta.
 
"Kaikki Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä."
 
Olen kuullut BOT-tuotteista niin paljon hyvää, että sellainen oli Nalalle ihan pakko saada. Itselläkkään ei varmaankaan olisi pahitteeksi hankkia BOT-polvisuoja, mutta Nalan tarpeet toki menee edelle  Tästä lähtien likka saakin BOT-loimen selkäänsä aina ennen agilitytreenejä alkulämmittelyn ajaksi ja myös treenien jälkeen palautumisen ajaksi (n. 1-2h). Ja eipä tuon käytöstä varmaankaan haittaa ole esim. rankempien tottistreenien (erityisesti hyppyjen ja A-estetreenin) jälkeen.
 
No, BOTin lisäksi mukaan tarttui myös metallinoutokapula. Joten nyt voidaan sitäkin alkaa pikkuhiljaa treenaamaan kotona ja tokotreeneissä, jänskää  Sunnuntaina olikin jo pakko kokeilla ensin tavallisen ruokaveitsen kanssa ottaako Nala sen suuhunsa ja ottihan likka pienen ihmettelyn jälkeen. Joten voisi kuvitella ettei metallinoudon kanssa jouduta ihan hirveästi painimaan.. toivon ainakin niin.
 
Ei kahta ilman kolmatta, joten niimpä ostoskoriin eksyi myös purkki Flying Dogin Mineral Drink - jauhetta. Onkohan tämä samaa jota Onni-veikka käyttää? Tämä teksti lainattu Murren Murkinan sivuilta:
 
Mineral Drink:
tukee kehon nestetasapainoa sekä tarvittavien kivennäisaineiden ja vitamiinien saantia
ylläpitää energiavarastoja
vähentää väsymystä ja lisää suorituskykyä
suojaa väsähtämistä ja lihaskramppeja vastaan
parantaa yleiskuntoa
ihanteellinen päivittäisen nestetasapainon tukemiseen"
 
Joko menee varusteurheilun puolelle?  No, mitäpä sitä ei rakkaan ystävänsä eteen tekisi