Perjantai ja lauantai pyhitettiin agilitylle. Perjantaina treenailtiin Tiinan opissa ainoastaan puomia ja keppejä. Nalalle tekikin hyvää muistella puomia taas pitkästä aikaa, sillä sitä ei ole tehty varmaan puoleentoista kuukauteen. Pari kertaa neidin oli ensin pakko epäröidä, että meniskö vai ei, mutta sen jälkeen mentiin vauhdilla ja reippaasti. Paikalla oli yksi nainen sakemannin kanssa, joka on muutama kuukausi takaperin nähnyt meidän "pakkopuomitreenit". Ko. nainen totesikin hämmästyneenä, että "Onko tämä se sama koira, jota joku aika sitten väkisin jouduttiin pakottamaan puomille?" Kyllä tämä on - rakas pieni rottweilerini on päässyt pelostaan puomin suhteen! :-) Keinu onkin taas sitten ihan toinen juttu..

Keppejä treenattiin tänään vain siltä helpommalta puolelta eli oikealta. Tiina kehui, että meidän kepit on viime aikoina menneet huimasti eteenpäin - Nala on kuulemma löytänyt aivot :D Vasemmalta puolelta ohjaten ei tosin suju vielä niin kovin ruusuisesti, mutta nyt keskityttiin vahvistamaan sitä parempaa puolta. Ja hyvinhän se sujui.

Lauantai-aamuna sitten ratatreeniä Miljan opissa. Tehtiin taas aikalailla pätkissä. Harjoiteltavana ratana oli vanha kakkosluokan rata sillä poikkeuksella, että seiska este olis ollut keinu, mutta se jätettiin tänään väliin. Alkupätkällä treenattiin erityisesti putken jälkeistä hyppykuviota eli 3-6. Tehtiin tätä sekä niin, että lähdin itse putken vasemmalta puolelta sekä oikealta puolelta. Oikealta sujui paremmin, mutta vasemmalla ohjauskin oli hyvää treeniä, koska siinä joutui tekemään takaaleikkauksen vitoselle. Ja niitä irtoamisiahan meidän juuri pitäis treenata. Pätkällä 8-10 harjoiteltiin keppien hakemista niin, että Milja oli heti ekassa keppivälissä palkkaamassa namin kanssa, jolloin mun ei tarvinnut ysin jälkeen ottaa Nalaa ollenkaan haltuun vaan lähettää vain kepeille. Tätä tehtiin ihan siksi, että tällä hetkellä otan vaistomaisesti Nalan aina haltuun ennen keppejä, koska en vielä luota siihen, että neiti vauhdissa osais hakea keppejä. Sitäkin kuitenkin tarvis treenata, koska mahdollisissa kisoissa haltuunotto ennen keppejä syö hirmuisesti sekunteja. Hypyillä 11-12 oli taas mielenkiintoinen ohjauskuvio, kun valssin sijaan 12. tehtiin persjättö. Alkuun muistutin kuulemma käsieni kanssa lähinnä lentokonetta, mutta vissiin se ainakin yhden kerran onnistui ihan hyvinkin :D Loppupätkä olikin sitten lähinnä suoraan juoksemista ja rengaskin sujui tänään hienosti. Loppuun otettiin vielä Nalan kanssa puomia ja A:ta hihnassa kontakteja hioen. Hyvät ja tehokkaat treenit oli jälleen :)