Ollaan majoituttu Tervakoskella Jessen vanhempien luona nyt tiistaista asti ja uskon, että Nala on ainakin tykännyt meidän "lomareissusta." Tiistai-aamuna, kun heitin Jessen & Nalan Jessen vanhempien luokse ja jatkoin itse matkaa töihin, oli Kamu Nalaa odottamassa ja kepeät 5 tuntia kaksikko oli aamupäivällä vetänyt rallia ympäri pihaa ;D

No, Kamu lähti sitten samana päivänä jo mökille Jessen vanhempien mukana, mutta sen sijaan Nala sai tiistai- ja keskiviikko-iltoina leikkikaverikseen Lilon. Neidit eivät olleetkaan nähneet toisiaan pitkään aikaan ja vähän jänskätti, että miten vielä tulevat toimeen (Lilolla ikää nyt 8kk), mutta erittäin nätisti tytöt leikkivät ja hauskaa oli! Jännä huomata kuinka erilainen tyyli Nalallakin on leikkiä Lilon kanssa. Lilon kanssa neiti ei ärise, eikä pärise ollenkaan, eikä kaksikon välillä ole havaittavissa oikeen minkäänlaisia "alistamiselkeitäkään." Kamun ja sisarusten kanssa painiessa Nala kuitenkin ärisee, pärisee ja purisee minkä kerkeää ja on mieluummin aina niskan päällä jos mahdollista :D Muutamia kuviakin kaksikosta otin, mutta en tiedä tuliko niistä mitään, kun oli niin hämärää.. No, laitan niitä, kun joskus kotiudutaan :)

Eilen illalla oltiin sitten pitkästä aikaa Rottiskulmalla tottistelemassa. Ainakin ohjaajalla (Jesse) taisi olla aluksi taidot hieman ruosteessa, mutta äkkiähän se yhteinen sävel tuntui taas neidin kanssa löytyvän :D Seuraamista, luoksetuloa ja maahanmenoa kaksikko harjoitteli Peltomäen Akin & Hauhtosen Antin valvovan silmän alla. Antilta saatiin hyvä neuvo ainakin siihen, että hänen mielestään maahanmenoa ei kannattaisi harjoitella edessä vaan mieluummin sivulla. Hän nimittäin sanoi, että on nähnyt nuoria koiria, joilla sitten jossain vaiheessa menevät luoksetulo ja maahanmeno sekaisin ja alkavat luoksetullessa tarjoamaan maahanmenoa. Lisäksi luoksetulon harjoitteluun pitäisi nyt vähän lisätä rauhallisuutta, sillä varsinkin yhtään pidemmältä matkalta Nalalla on tullut tavaksi hieman törmätä päin ohjaajaa luoksetullessa, ja sitähän me ei haluta :) Nyt siis luoksetuloja vaan lyhyemmältä matkalta ja opettelemaan, että se paikka ohjaajan edessä on ihan kiva ja siinä voi rauhassa olla.