Mei ei tänään oikein muuta oo tehtykään kuin treenailtu :D Aamulla oltiin ensin HauHau:n vapaavuorolla hallilla tokoilemassa itsekseen. Hiottiin kaikkia alokasluokan liikkeitä sekä myös vähän kaukokäskyjä (istu ja maahan). Saatiin myös vieras henkilö testaamaan luoksepäästävyys ja tällä kertaa Nala istui aivan nätisti mun vierellä, kun ko. henkilö tuli silittämään likkaa. Tosin oli mulla kyllä namia kädessä :D Mutta edistystä silti tämäkin! 

Paikallaanmakuutreenejä tehtiin useita ja ne sujui taas hienosti - Nala pysyi hyvin vaikka esimerkiksi vieressä toinen koirakko harjoitteli agilitykeppejä ja keinua ym. esteitä. Seuraaminen ihan ok ja jäävistä paikallaanmakuu tosi nopea, seisominen himpan hidas. Tokohypyssä hiippaili taas muutaman askeleen seis-käskyn jälkeen ja luoksetulot hienoja. Eli aika perustreenit :) On vähän sellainen olo, ettei näitä alokasluokan liikkeitä ihan hirveesti viittis enää hinkata, ettei ala käymään tylsäksi. Tai ainakin pitäis sitten treenata niitä mahdollisimman eri tavoin, ettei ainakaan Nala pääse kyllästymään, jos on liian helppoa.

Illalla sitten oli vielä agilitytreenit. Eilisten jännien puomiharjoitusten jälkeen tänään päästiin tekemään pientä radan pätkää. Oli  nimittäin hyppy - rengas - hyppy - putki - suora. Tai no muuten ihan suora, mutta putki oli hieman kaareva. Ensin treenattiin maksirengasta ihan yksistään. Tähän tarvittais Nalalle nyt PAAAALJON toistoja, että likka alkais hoksaamaan asian. Aina välillä meni hienosti renkaasta, mutta esimerkiksi kun tehtiin tätä pientä radan pätkää niin joka kerta jouduttiin lähes pysähtymään ennen rengasta ja lähetin toosi läheltä, että likka meni renkaan. Tehtiin tätä samaa suoraa sitten myös toiseen suuntaan eli putki-hyppy-rengas-hyppy ja vauhtiahan Nalassa oli taas kuin pienessä kylässä :D Lopuksi treenailtiin vielä vähän keppejä ja niissäkin kehitystä tapahtuu pikkuhiljaa.

Ai niin, tänään kokeiltiin uutta treenipalkkaa Nalalle, nimittäin uunnissa paistettuja broilerinsydämiä. Hyvin näyttivät maistuvan, mutta hyi että niiden valmistus oli ällöä puuhaa ja keittiö haisi sen jälkeen kaamealle! No, mitäpä sitä ei koiransa eteen tekisi :D