Helteet palasivat ja näin ollen me on Nalan kanssa viihdytty järvessä :) Sekä lauantaina että sunnuntai-iltana käytiin nimittäin Kyöstilässä, Jessen vanhempien mökillä pulikoimassa ja uittamassa samalla myös Kamu-labbis - Kamua kun ei ilman Nalaa meinaa järveen saada ;)

Uimisen lisäksi sunnuntaina käytiin Johannan ja Epun kanssa taas Mäntsälässä ajamassa jäljet ja sitten kierrettiin taas se 5km vaellusreitti, joka aikaisemminkin jo viime kuussa tehtiin. Ennen varsinaista jälkitreeniä tein taas keppi-ilmaisuharjoituksen, mutta se ei kyllä nyt sujunut niin hyvin kuin viimeksi. Hyvin verkkaisesti ja nihkeästi Nala keppejä ilmaisia, muutamia kävi esimerkiksi välillä maistelemassa ja ihan selvästi merkkas, mutta ei ilmaissut oikein. Neljästä kepistä kolme neiti mulle vihdoin ja viimein ilmaisi ja viimeisen toi mulle käteen :D Pitäisköhän vaihtaa ilmaisutapa noutoon?! ;) Itse jälki ei ollut ihan hirveän pitkä - ehkä 100m, koska oli kuitenkin tosi kuuma ja Nala oli jo Epun kanssa ehtinyt riekkumaan, kun olivat samassa tilassa auton takarontissa.. :D Jäljellä oli kaksi keppiä ja froliceja harvakseltaan. Jäljelle lähdettiin nyt pidemmältä janalta kuin kertaakaan aiemmin. Hieman Nala pyöriskeli, eikä ihan edennyt suoraan jäljelle asti, mutta melko hyvin kuitenkin. Lähes heti jäljen alussa oli ensimmäinen 90asteen kulma, josta neiti paineli ensin ohi, kunnes korjasi kuitenkin itsenäisesti. Myös toisella jäljellä olleesta kulmassa Nala hukkasi jäljen, mutta hyvin löytyi jälleen jälki pienen etsiskelyn jälkeen. Muuten jäljestäminen oli olosuhteisiin nähden (kuumuus) melko hyvää, nenä pysyi maassa ja viimeisen 90asteen kulmankin teki tosi tarkasti. Sitten taas ne kepit. Ensimmäisestä oltais ilman käskytystä paineltu suoraan ohi. Toisen ilmaisi, mutta vasta pienen liina-avun jälkeen. Kovin siis takkuilee edelleen ilmaisu. Eipä auta kun jälleen kerran jatkaa vaan sinnikkäästi treenailua :)

Jäljen jälkeen tosiaan käytiin se vaellusreitti ja kyllä oli koirat puhki sen jälkeen - Nala erityisesti. Onneksi reitin lopussa pääsi järveen pulaamaan - se tuntui nelijalkaisia virkistävän kummasti ja taas jaksoi painaa menemään :D

Huomenna sitten möllitokokoe, iiks!