Tiistaina treenattiin agilitya Tiinan tunnilla ja kyllä oli Tiina taas tehnyt melkoisen pyörityksen meille. Periaatteessa suhteellisen simppeli harjoitus, mutta siinä oli kuitenkin ne muutamat (tai oikeastaan erityisesti yksi..) hankalat kohdat, joihin jäätiin junnaamaan kerta toisensa jälkeen..
 
Tehtiin rataa ensin pätkissä 1-12 ja 13-21 ja lopuksi vielä kokonaisuudessaan 1-21. Meidän kompastuskivi tällä radalla oli ehdottomasti hyppy 3. ja siitä eteneminen putkeen nro 4. Mun kun nimittäin piti tehdä kolmoshypylle takaaleikkaus ja niitähän Nala ei vielä vain kertakaikkiaan osaa eli ei siis kunnolla irtoa eteenpäin. No, sitä ennen oli itseasiassa haaste jo sekin, että sain neidin sujuvasti kääntymään kakkoshypyltä kolmoselle ilman hirveää kaarta. Sen kun saatiin sujumaan niin sitten tosiaan ihmeteltiin vielä pitkän aikaa tuota takaaleikkausta ja siitä putkeen irtoamista  Kyllähän se loppujen lopuksi jotenkuten sujui, mutta pitäisi kyllä ihan tosissaan alkaa treenaamaan takaaleikkauksia enemmän.
 
Loppuradalla ei ongelmakohtia oikeastaan ollutkaan enää, mutta käännöstä hypyltä 18 hypylle 19 hiottiin hieman. Tai oikeastaan se ei vaatinut kuin kunnon jarrutuksen ennen 18 hyppyä eli käsi hypyn eteen ja jämäkkä "Nala", jolloin likka hidasti tosi hienosti ja teki todella upean tiukan käännöksen 18-19, vau!  Oltaisiinkin saatu viimeisellä kerralla kokonaan puhdasta rata 1-21, jos en olisi niin paljon innostunut hienosta käännöksestä 18-19, että meinasin unohtaa ohjata kokonaan loppuradan, jolloin Nalan vauhti tyssäsi hypylle 20, kun mun käsi laski alas  No, jokatapauksessa erittäin hyvä treeni taas, vaikka tuskanhiki meinasikin tulla takaaleikkausongelman kanssa pintaan