Keskiviikkona jälleen tottisteltiin Rottiskulmalla. Nala oli tapansa mukaan innokas ja treenit sujuivat hyvin. Jesse ja Nala harjoittelivat muun muassa paikallaan makuuta ja siitä luoksetuloa, seuraamista lyhyissä pätkissä ja käännöksin sekä liikkeestä istumista, joka nyt sujui jo hitaasta kävelystä monta kertaa hyvin. Luoksetulo Nalalla on tosi vahva. Nala tulee lähes poikkeuksetta innokkaasti ja suoraan eteen juuri siihen kohtaa kuin pitääkin, eikä myöskään nykyään enää törmää yhtään ohjaajaan. Siitä pitäisi sitten vaan alkaa harjoittelemaan siirtymistä perusasentoon niin sitten olisi luoksetuloliike valmis. Lisäksi aloitettiin liikeestä maahanmenoharjoitukset niin, että Jesse kesken seuraamisliikkeen antoi käskyn maahan ja polvistui itse samalla maahan. Kun Nala meni maahan sai sen palkan etujalkojen väliin maahan ja samalla Jesse jatkoi itse matkaansa kävellen eteenpäin. Tämä sujui pari kertaa hyvin. Loppuun otettiin jälleen eteenmeno, kuten viimeksikin. Nyt eteenmeno sujui jo niin, että Nala istui vapaana, ilman hihnaa, Jessen vieressä sen aikaa, kun Aki vei eteenmenopalkan (NEUta kupissa) kentän reunaan ja vasta, kun Aki oli tullut takaisin Jesse lähetti Nalan eteen. Melko hyvin Nala malttoi pysyä paikoillaan, vaikka kiire kupille oli kova :)

Torstaina puolestaan käytiin Nalan kanssa jäljellä ja nyt täytyy sanoa, että oli ehkä paras treeni pitkään aikaan :) Jälki oli taas noin 200m pitkä, tunnin vanha ja kolmella kepillä. Nakkia noin joka 10 askeleella. Tällä kertaa en 90 asteen kulmia tehnyt, mutta sen sijaan jälki mutkitteli loivasti oikeastaan lähes kokoajan ja muutama loivempi kulma myös oli. Nala oli erittäin innokas jo heti autolla ja jäljesti koko jäljen ajan erittäin tarkasti ja energisesti, kuitenkaan turhia säheltämättä. Jälki löytyi hyvin noin 2metrin päästä kohtisuoraan sivusta lähetettynä. Kaikki loivat mutkat ja loivat kulma sujuivat ilman ongelmia ja mikä parasta, Nala ilmaisi kaikki kolme keppiä oma-aloitteisesti ilman minkäänlaista apua. Lisäksi malttoi keppien jälkeen odottaa käskyäni jatkaa jälkeä eli ei enää rynnimisiä siinäkään kohtaa. Jäi tosi hyvä mieli :) Nyt vain pikkuhiljaa pituutta, keppejä ja kulmia lisää, vaikka eipä meillä mikään kiire ole, pääasia, että Nalalla on hauskaa :-)

Tänään lähdetään viikonlopuksi Tervakoskelle, jossa Nala pääsee riehumaan Kamun kanssa ja toivottavasti myös Lilon kanssa.