Viime lauantaina tosiaan palattiin Jessen kanssa rentoutuneina ja ruskettuneina Turkista Suomeen. Ajettiin suoraan Hämeenlinnaan, jossa meitä oli vastassa Nala, joka ei meinannut turkissaan pysyä kun näki meidät :D Mun vanhemmilla oli viikko Nalan kanssa sujunut tosi hyvin. Nala oli ollut kiltisti, vaikka tietysti vähän ohjelmaa oli välillä järjestänyt, mutta niinhän sitä pitääkin :D Tarkasti neiti meitä kyllä loppuillan ja vielä sunnuntainkin vahti, erityisesti mua. Vessaankin kun menin, niin heti tyttö hätääntyi, että mihin se lähti. Joten taisi ikävä olla ollut molemminpuoleinen :)

Sunnuntaina oltiin sitten jo taas jälkitreeneissä Rottiskulmalla. Nyt Nalalle tehtiin jo ekaa kertaa kaksi suoraa jälkeä eli niin, että jokaiselle askeleelle laitettiin nakinpala. Ensimmäinen jälki meni vähän ihmetellessä ja pyöriessä, mutta toisella jäljellä Nala jo ihan selvästi tajusi, että mistä tässä on kyse, eikä hukannut jäljen kuin kerran. Fiksu tyttö :) Ainoa asia mikä meillä jäljessä voisi kuvitella muodostuvan ongelmaksi on neidin suunnaton vauhti, sillä Nala oli ihan kaheli, kun oli niin tohkeissaan :D No, ei me siitä stressata, pääasia että on hauskaa :) Loppupäivän sitten uni maittoikin varsinkin, kun illalla käytiin vielä vähän metsässä juoksentelemassa :)

Maanantaina Nala täyttikin sitten jo 18 viikkoa ja painoa on nyt kertynyt 14,1kg. Hoikaltahan tuo minusta nyt näyttää :) Uusia kuviakin pitäisi saada otettua, mutten jotenkin on tää viikko ollut niin kiireinen, ettei ole ehtinyt. No, eiköhän niitä viimeistään viikonloppuna mummolassa saada roppakaupalla lisää! Ai niin, ostin Nalalle eilen koirien frisbeen ja neitihän sekosi ihan täysin, kun sitä sille tuossa talon viereisellä kentällä heiteltiin. Taisi siis olla hyvä ostos :D

Tänään Nala onkin päivähoidossa Tervakoskella kaverini luona Lilon (suomenpystykorva/ajokoirasekoitus) kanssa leikkimässä ja illalla mennään taas tottistelemaan. Huomenna olisi sitten vielä viimeinen rokotus vuorossa :)