Eilen illalla taas painettiin menemään agilitytreeneissä. Tällä kerralla harjoiteltiin ensin rengasta ja pöytää yhdessä, sitten keppejä täyspitkänä ja lopuksi vielä putkea. Aluksi otettiin rengasta pari kertaa yksitellen, Nalalle otettiin jo vähän korkeammalla, kun maxi-luokassahan rengas on tietty korkeammalla oikeastikin kuin pikkukoirilla :) Sen jälkeen otettiin sitten peräkkäin rengas ja pöytä. Nala meinasi moneen kertaan, että oikaisempas suoraan pöydälle, mutta vihdoin hokas, että ei sieltä pöydällä ovelta namialustalta heru namia, jos ei ensin hyppää renkaankin läpi :D Vauhdilla kuitenkin mentiin ja hauskaa oli.

Sitten keppejä, jotka on kyllä ohjaajalle yksi haastavimmista opettaa, uskoisin :D Namiohjauksella tietysti niitä vielä mennään, kun eihän kukaan koira yhden harjoituskerran jälkeen ymmärrä keppejä vielä itsekseen pujotella. Mä tosin meinasin välillä ohjauksessani mennä ihan sekaisin, kun Nala on niin nopea, että munkin pitäis olla :D Hyvin neiti kuitenkin namikäden perässä pujotteli ja koutsi kehui notkeaksi tytöksi, kun oikeaoppisesti jo keppejä kolautteli eli toisin sanoen pujotteli niin läheltä keppejä, että aina vähän kylkeen kolahti. Tämä on kuulemma se nopein tapa sitten joskus, kun ollaan niin pro, että osataan ilman käsiapua :D

Lopuksi sitten putkea, jota tällä kertaa koitettiin alkaa ottamaan jo niin, että putki olis hieman kaarevana. Alkuun otettiin pari kertaa suorana ja yhden kerran Nala meni niinkin putken, että loppupäästä oli vähän kaarella. Sen jälkeen taiskin sitten mennä pupu pöksyyn, kun huomas, ettei tunnelin päässä näykkään valoa, nimittäin enää ei ekan vahinkokerran jälkeen mennyt kertaakaan putken läpi niin, että olis ollut kaarella vaan houkutteluista ja kannustuksesta huolimatta palas aina parin metrin jälkeen takaisin samaa reittiä. No, eihän sitä kaikkea voikkaan heti ekalla kerralla osata, joten treeniä vaan, kyllä se siitä :) Jottei jäisi huono mieli treeneistä niin otettiin sitten loppuun vielä pari kertaa putkea niin ett se oli ihan suorassa ja sittenhän putki sujuikin taas jo ihan mallikkaasti.