Taas on Nalalla ollut viime pävinä ohjelmassa vaikka mitä :) Keskiviikkona Jesse oli päivän koulutuksessa Helsingissä, joten Nala olisi joutunut olemaan koko mun työpäivän kotona yksin eli matkoineen noin 9h. Jessehän kun yleensä käy tunnin päivällä kotona neidin seurana ruokatunnillaan (onneksi on työpaikka ihan vieressä.) No, eipä hätää, Nala matkustikin sitten päivähoitoon mun kaverini luokse leikkimään Lilon kanssa. Tytöt tulivat edelleen hienosti toimeen - vaikka olikin ihan selvää, että Nala on pomo - ja hienosti oli sujunut hoitopäivä. Kotiinlähtiessä Nala oli kylläkin tosi väsynyt, hyvä että autoon jaksoi kävellä :D

Muutaman tunnin lepo ja sitten lähdettiinkin taas Rottiskulmalle tottistelemaan. Erittäin innokas neiti oli jälleen ja muisti muuten erittäin hyvin, että mihin oltiin sunnuntaina tehty jälkeä :D Jesse neidin kanssa treenaili ainakin seuraamista ja luoksetuloa ja mä keskityin lähinnä juoruiluun kentän laidalla ;)

Eilen oltiin sitten vielä saamassa rabies-rokotus eläinlääkärissä. Eipä Nala taaskaan mitään huomannut, kun rokotettiin, touhotti vaan nakkipalasten kanssa :) Kaikki oli muuten jälleen ok ja hampaitakin on alkanut kivasti vaihtumaan. Meitä huvitti, kun meidän kanssa samaan aikaan odotushuoneessa oli 5v. bokserinarttu, joka oli "hieman" intopinkeenä ja olis kauheesti halunnut Nalaan tulla tutustumaan. Nalaa vähän koko bokseri epäilytti ja katteli vaan turvallisen matkan päästä kauempaa ja MURAHTELI bokserille vähän väliä ;)

Mun oli eilen illalla tarkoitus metsälenkillä ottaa neidistä uusia kuvia, mutta se unohtui. Räpsäisin sitten vaan sisällä muutaman otoksen. Onneksi viikonloppuna niitä kuvia varmasti tulee runsaasti, joten lauantaita odotellessa :)

Nala 18 viikkoa :)

Lenkille lähdössä.

Possu on huippu! :D