Lauantaisen uimareissun jälkeen viikonloppu kului jälleen mukavasti Hämeenlinnassa mun vanhempien luona. Nala sai nauttia metsässä samoilusta, pallopeleistä ja auringosta. Nala on aika haka jalkapallossa, krokettikin sujuu, tosin omilla säännöillä ;D

Sunnuntaina tein Nalalle myös yhden jäljen. Jälki ei ollut täysin suora vaan kaartui loivasti kahdessa kohtaa. Keskellä jälkeä oli yksi purkki ja jäljen päässä myös purkki. Nyt Erjan hyvien neuvojen avulla purkkien ilmaisut sujuivat paljon rauhallisemmin, ensimmäinen minun avustuksellani, mutta jäljen päässä Nala tarjosi aivan oma-aloitteisesti maahanmenoa purkin edessä. Toki vauhtia oli taas melko paljon, mutta pääasia, että intoa riitti.

Sunnuntaina kävi myös sitten Nalalle pieni vahinko. Me lähdettiin mun äidin kanssa mansikkamaalle mansikoita poimimaan ja mun isä jäi Nalaa vahtimaan. No, eihän me ehditty vielä marjatilan pihallekaan asti, kun iskä jo soittaa, että Nala oli olohuoneen lattialla maatessaan läppäissyt lattialla kävelevää ampiaista oikealla etutassulla ja ampiainen oli tietysti pistänyt. Ja nyt Nala sitten ontui tassua ja nuoleskeli sitä.. No, mansikoiden poiminta jäi sitten siltä kertaa, kun lähdettiin takaisin kotia kohti ja soitettiin matkalla myös päivystävälle eläinlääkärille, joka käski antamaan kyytabletteja ja seuraamaan neidin tilaa. No, siihen mennessä kun päästiin takaisin mun vanhempien luokse niin iskä oli antanut jo Nalalle kyytabletit, eikä neiti enää edes ontunut tassua, nuoleskeli vaan vähän. Siinä sitten loppuilta meni tyttöä seuraillessa, mutta eipä Nala onneksi osoittanut minkäänlaisia merkkejä allergisesta reaktiosta tms. eikä tassukaan edes yhtään turvonnut, joten säikähdyksellä onneksi selvittiin. Ikäviä tuollaiset kaikenmaailman öttiäiset!

Eilen Nala taas punnittiin ja painoa oli 22,7kg.

Nala seurasi portin takaa krokettipeliä...

... ja osallistui itsekin, tosin omilla säännöillä :DD