Tänään aamulla poistin haavan päällä olleen sitten ja käytiin myös suihkussa suihkuttelemassa haavan seutu puhtaaksi. Loppujen lopuksi tuo haava on pienempi kuin kuvittelin ja ainakin omaan silmääni ihan siistin näköinen. Nyt haavaa täytyykin sitten suihkutella joka päivä, jotta pysyy puhtaana. Saa Nalakin siis vähän suihkusiedätystä, kun ei noin muuten oikein suihkussa käymisestä tykkää :D

Muuten meillä ollaankin sitten toivuttu oikein pikavauhtia.. tai ainakin jos Nalalta itseltään kysyttäis niin hän varmaankin olis ihan terve jo. Ruoka maistuu ja leluja joutui keräilemään jo pois, kun Nala oli jo eilen sitä mieltä, että "Nyt, leikitään!" Ja kokoajan saa myös olla vahtimassa, ettei likka hyppää sohvalle.. Ulkona joutuu käymään ihan lyhyellä remmillä, koska muuten alkaa tulemaan sellaisia pupuloikkia, että ihan kauhistuttaa.. Kipulääkkeen annoin varmuudeksi vielä tänä aamuna (ohje oli, että 3-5 päivänä tarpeen mukaan), mutta olemuksesta päätellen likalle ei hirveämmin kipuja ole - tai ei ainakaan niin paljon, että ulospäin jotenkin näkyisi. Viime yö sujui myös jo ilman vinkumista. Vaikkei Nala kaulurista tykkääkkään, niin nyt kuitenkin nukkui jo sen kanssa ihan hyvin.

Energian määrästä päätellen mun täytyy pikaisesti alkaa keksimään neidille jotain rauhallista aivotyöskentelyä :D Meidän tokokoutsilta saatiin sairaslomaläksyksi tunnistusnouto-käskyn opettelun, joten vähän luulen, että aloitamme sen harjoittelun jo tänään.