Tiinan agitreeneissä eilen. Tehtiin helpohkoa hyppyharjoitusta molempiin suuntiin ja lopuksi keppejä verkoilla molemmin ohjauspuolin. Hyppyharjoitukset sujuivat meiltä Nalan kanssa suhteellisen kivasti, erityisesti ensimmäinen (vas.puoleinen kuva). Nala oli hyvin kuulolla ja kääntyikin aika kivasti. Vielä kun uskalsin luottaa siihen, että likka irtoo kyllä hyvin hypyille 5 ja 6 niin tehtävä sujui entistäkin mallikkaammin, kun pystyin ohjaamaan ko. hypyille kauempaa ja sain suoran juoksulinjan kahdelle viimeiselle esteelle. Toisinpäin (oik.puoleinen kuva) en ensimmäisellä kerralla kääntänyt Nalaa tarpeeksi suoraan hypyllä 6, jolloin likka paineli ulkokautta 7 hypystä ohi. Muutaman kerran myös sähläsin jotain omiani 3. hypyllä, mutta muuten tähänkin suuntaan sujui hyvin.
 
Loppuun sitten vielä tosiaan keppejä verkoilla molemmin puolin. Nala haki kepeille sisään joka kerta suorilta hienosti. Pujotteluvauhti ei tosin mielestäni ollut tällä kertaa niin hyvä kuin viime viikolla, mutta oiskohan johtunut ihan siitä, että likka taisi olla jo vähän väsähtänyt hyppyharjoituksista.
 
Sitten siihen porsasteluosastoon  Nyt tarvis oikeasti jämäköittää itsensä ja alkaa pistämään Nala kuriin noiden lähtöön istumisten kanssa. On se kumma että joinain päivinä, kuten viime viikolla, onnistuu ihan suht. ok, mutta esimerkiksi eilen Nala taas porsasteli mulle oikein kunnolla  Katseli mua ihan sennäköisenä kun ei ois istu-käskyn merkitystä koskaan kuullutkaan ja muutenkin haahuili vain omiaan, kun olis pitänyt jäädä nätisti lähtöön istumaan. Eipä auta kun pistää likka kuriin ja jatkaa tästä lähtien Tiinan ohjeistuksella, joka siis tarkoittaa sitä, että jos ensimmäisellä istu-käskyllä ei takapuoli mene maahan, niin sen jälkeen ei enää anneta muita vaihtoehtoja kuin oikeasti ISTUA  No, lähtöporsastelun lisäksi tai oikeastaan siihen liittyen Nala meinasi myös kerran kesken keppitreenin karata kentän laidalle moikkaamaan Suskia ja Onnia, joilla sattui olemaan samaan aikaan näyttelytreenit Koiraurheilukeskuksella. Nala vissiin meinasi, että ei tässä mitään enää treenailla vaan lähdetään Onnin kanssa leikkimään  No, lähtöporsastelusta huolimatta Nala oli kuitenkin hieno ja toimi (lähtöön jäämistä lukuunottamatta) upeasti koko tunnin, siitä pisteet likalle