Keskiviikkona oltiin eläinlääkärissä ensimmäisillä rokotuksilla. Nala oli erittäin reipas ja kiltti tyttö, antoi eläinlääkärin nätisti tutkia niin sydänäänet, hampaat, korvat kuin silmätkin :) Ja itse rokotusta ei tuntunut huomaavankaan, kun söi namia samalla :)

Nalalla on silmät rähmineet aika paljon, joten mainitsin niistä. Eläinlääkäri sanoi, että se on pennuilla aika yleistä, eikä kannata olla huolissaan, mutta määräsi kuitenkin varmuuden vuoksi viikon kuurin silmätippoja, koska silmät olivat myös vähän punaiset. Nyt onkin rähmiminen jo huomattavasti vähentynyt, kun ollaan niitä joka päivä laitettu :) Lisäksi vasen korva oli tulehtunut, kuten olin vähän katsellutkin. Eläinlääkäri myös sanoi, että Nalalla on vasen korvakäytävä ja korva yleensäkin paljon ahtaampi kuin oikea, joten siksi todennäköisesti on tulehtunutkin. No siis korvatipat saatiin myös, niitä laitetaan kahden viikon ajan.

Ostettiin Nalalle tällä viikolla turvavaljaat. Tähän astihan neiti on matkustanut jalkatilassa pahvilaatikossa, mutta laatikko alkoi käymään vähän turhan pieneksi meidän isolle tytölle :) Käytiin yhdessä Nalan kanssa Mustissa&Mirrissä ostamassa valjaat ja tosi äkkiä neiti niihin tottui ja nyt matkustaa takapenkillä valjaissa jo kuin vanha tekijä. Uudethan me joudutaan kuitenkin ostamaan, kun tyttö kasvaa, mutta aika paljon noissa tuntui olevan kasvunvaraa, joten eivätköhän ne ainakin pari kolme kuukautta mene Nalalle hyvin.

Näin reippaasti Nala matkustaa turvavaljaissa :)

Silmätippojen laittaminen oli muutamana ensimmäisenä päivänä aikamoista taistelua. Korvatippojen kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa, mutta tosiaan silmät tuottivat ongelmia. Mutta huomaa kyllä, että kun vaan jaksoi itse pysyä rauhallisena, laittaa ne tipat ja sitten hirveästi kehumista ja nameja niin jo eilen ja tänään Nala on antanut silmätipatkin laittaa ihan nätisti, eikä rimpuile yhtään. Eli siinä mielessä ihan hyväkin, että näin pienenä joutuu tuollaista harjoittelemaan, helpompi se nyt on opettaa kuin isompana :)

Eilen Nala pääsi myös korvateipeistä jo eroon :)