Viime viikko olikin jäljen suhteen oikein tehoviikko, kun viikon sisällä käytiin kolme kertaa treenaamassa. No, pakkohan se oli nimittäiin perjantaina lähteä kokeilemaan uutta jälkiliinaa, jonka kävin ostamassa Mustista&Mirristä. Liinan lisäksi Nalalla on nyt vähän aikaa ollut jäljellä valjaat, jotka on mun mielestä toimineet tosi hyvin. Olisko jopa osittain valjaiden ansiota vauhdin huomattava rauhoittuminen?

No, joka tapauksessa Hikiän metsiin taas suunnattiin, jälki oli noin 45minuuttia vanha kolmella kepillä. Varsinaisia kulmia ei ollut, mutta jonkun verran jälki kuitenkin mutkitteli puiden ympäri yms. Nakkia harvakseltaan. Nala jäljesti kyllä mielestäni taas tosi hyvin. Tarkasti haistelee jokaisen askeleen ja nyt tosiaan vauhtikin on rauhoittunut. Keppien ilmaisukin meni ihan ok, mutta niissä tosiaan on vielä hiomista. Toisesta kepistä Nala meinasi täysin kävellä ensin yli ja viimeiselläkin ilmaisu oli vähän vastahakoinen. Päätinkin, että tällä viikolla, kun mennään seuraavan kerran jäljelle niin teen ihan kokeilumielessä jäljen kokonaan ilman nakkia ja palkkaan siis vaan kepeiltä. Josko se innostus kepeille lisääntyisi sen myötä :)

Viikonloppu vietettiin Jessen vanhempien mökillä ja Nala pääsi pitkästä aikaa leikkimään Kamun kanssa. Voi sitä riemua :) Käytiin metsälenkeillä ja lisäksi kaksikko riehui päivät mökin pihalla. Sunnuntaina, kun palattiin kotiin oli Nala väsynyt, mutta varmasti onnellinen :)

Tänään muuten Rottlife A-pentue täytti 9kk! :) Aika kuluu melkein pelottavan nopeasti. Onnea meidän rakas Nala ja kaikki sisarukset! :)

Pari kuvaa Nalasta & Kamusta. Innostuin vähän photoshoppailemaan.... :DD