Täällä juoksuihin ja myös juoksuhousuihin totuttelu on sujunut melko mukavasti. Nala otti juoksuhousut ihmeen hyvin vastaan, olin ihan ihmeissäni! Tiistaina, kun ne ekan kerran neidille pistin jalkaan niin piti muutamaan kertaan koittaa vähän hampailla repiä, mutta tiukan kiellon jälkeen jätti housut rauhaan ja nyt ei välitä niistä enää yhtään, antaa nätisti pukea jalkaan jne. Tosi hyvä juttu kyllä, sillä Nala kyllä vuotaa sen verran runsaasti, että aikamoinen verisotku täällä muuten valiitsisikin :D Housut näyttäis olevan myös siitä hyvänmalliset, että Nala pääsee housuista huolimatta itseään puhdistamaan, sillä housujen alaosa on sen verran löysä neidin istuessa tai maatessa.

Keskiviikkona tottisteltiin normaaliin tapaan Rottiskulmalla, tosin toki tällä kertaa vasta urosten jälkeen, ettei herrojen päät mee ihan sekasin meidän neidin hurmaavasta tuoksusta ;) Nala oli taas oma innokas ja energinen itsensä ja liikkestä istuminen tuntuu sujuvan kerta kerralta paremmin.

Eilen sensijaan käytiin taas Nalan kanssa Hikiällä jäljellä. Jälki oli n. reilu puoli tuntia vanha, nakkia harvakseltaan ja lopussa keppi odottamassa. Olis taas selvästi täytyny käydä se lenkki ennen jäljelle lähtöä, sillä intoa oli aluksi kuin pienessä kylässä. Tarpeeksi, kun jarruttelin niin alkoi vauhti hidastumaan, mutta kun vauhti saatiin kohdilleen niin sitten alkoivat muurahaiset kiusaamaan, p*rkl. Aikaisemmin mun mielestä tuolla Hikiän maastossa ei oo muurahaisia hirveesti ollut, mutta nyt niitä sitten oli nakinpalasissa senkin edestä. Nalalla meinasi - kiitos muurahaisten - jäljestysinto hieman loppupuolella jälkeä jo hiipua, kun taisi syödä muutaman muurahaisia täynnä olevan nakin, joita sitten kakoi kurkustaan pariinkin otteeseen. Meinasin jo jättää jäljen kesken, muttta kun neiti kuitenkin itse halusi loppuun asti jatkaa niin jatkettiin sitten. Jäljen lopussa pysähtyi kepille ja hetken ihmettelyn jälkeen myös ilmaisi maahanmenolla. Loppupalkka tuli sitten purkissa taskusta ja sitäkin katseli ensin vähän sennäköisenä, että "Onko niitä muurahaisia täälläkin", mutta kun ei onneksi ollut niin pian taas ilme kirkastui ja loppupalkka maistui, joten kai loppujen lopuksi ihan hyvä mieli jäi (Nalalle siis), toivottavasti ei jatkossa intoon vaikuta tuo ikävä muurahaiskokemus..