Eilen postilaatikosta kolahti Nalalle uusi panta, jota oon odottanut jo ainakin 2 viikkoa =) Kyseessä on siis kankainen, puolikuristava 4paws-kääntöpanta, jossa toisella puolella on vaaleanpunainen My Little Pony-kuosi ja toisella puolella musta Bambi-kuosi. Ai miten niin tyttömäinen panta?! :D Pannat valmistetaan käsityönä toiveiden mukaan, joten kyseessä on siis täysin uniikki panta, samanlaista ei tule vastaan. Kannattaa käydä tsekkaamassa osoitteessa http://www.4paws.fi . Löytyy sieltä muitakin kuoseja kuin näitä ihan ällön tyttömäisiä, mutta mä kertakaikkiaan en mahtanut itselleni mitään, oli pakko tilata tollainen ylisöpö panta. Ai miten niin rottweiler ei voi näyttää söpöltä?!? :DD Panta on oikeesti tosi ihana ja laadukas, I Love It! Sanomattakin on varmaan selvää, että Jesse ei Nalan kanssa suostu lähtemään mihinkään toi panta kaulassa.. :D Onneksi meillä on noita pantoja mistä valita.. Sanoisin, että lievää panta-addiktiota havaittavissa täällä suunnalla... ?!

My Little Pony - puoli..

... ja toisella puolella bambeja :D

Maanantaina taas punnittiin ja nyt oli painoa 27,9kg eli +400g edellisviikosta. Ihan hyvä, että kasvuvauhti alkaa selkeästi pikkuhiljaa hidastumaan. Tiistai ja keskiviikko vietettiin Nalan kanssa Hämeenlinnassa, kun Jesse oli Helsingissä koulutuksessa, eikä mullakaan ollut koulua kuin tiistai-aamuna. Nalan masu meni jostain syystä tiistai-iltana sekaisin ja ti-ke yönä jouduin neidin kanssa ravaamaan ulkona pariin kertaan ja vielä aamullakin oli vähän masu löysällä. No, riisiä sitten neidille keiteltiin, jonka keitinvettä joi ja muuta ruokaa vain varovaisesti. Tänä aamuna masu olikin sitten taas jo ihan kunnossa, joten oiskohan vaan pistellyt esim. metsälenkillä suuhunsa jotain sopimatonta. Aina kyllä koitan kattoa, ettei Nala mitään lenkeillä suuhunsa pistäis, mutta ei sitä välttämättä aina kaikkea huomaa.

Tänään ja huomenna aateltiin mennä taas katselemaan Hikiälle muurahaisia (eli toisin sanoen jälkeä ajamaan..) :D Ja juoksut jatkuu edelleen..

PS: Anne-Mari & Marja: Nalan toinen panta tulee vasta ens viikolla.. Halinalle-kangas oli loppunut, joten meni pannan kuosi vaihtoon. Hieno siitä kuitenkin tulee :DD