Thaimaan loma ja Nalan leikkiloma mummulassa ovat nyt ohi ja paluu kylmään Suomeen ja omaan kotiin koittanut. Täytyy sanoa, että ihana matka oli ja upea maa, mutta kyllä Nalaa vaan oli niin kauhea ikävä, että kotiinpaluu oli oikein mieluinen. Kyllähän siinä itku tuli ilosta, kun neitiä menin maanantai-aamuna hakemaan, kun oli niin kiva nähdä. Nalalla oli kaksi viikkoa sujunut oikein hienosti, tyttö oli ollut ilmeisesti hyvin kiltisti ja muutenkin käyttäytynyt mallikkaasti. Pikku-Jasminia oli kärsivällisesti leikittänyt päivästä toiseen ja kiva tyttöjen pianimista ja leikkimistä olikin katsella. Olen ylpeä Nalasta, kun oli tullut niin hienosti pikkupennun kanssa toimeen :) Myös Viton kanssa oli löytynyt yhteinen sävel ja jopa Kerttu oli hyväksynyt Nalan lopulta kaverikseen. Onni-veljen kanssa leikit olivat ilmeisesti myös sujuneet mallikkaasti, mutta siskojen kanssa ei ilmeisesti leikit enää olleet toimineet. Taitaa kaikilla siskoksilla olla omaa tahtoa sen verran, että menee sukset ristiin :-) Oli mukava huomata, ettei Nala ihan sentään metsään karannut, kun menin sitä hakemaan (kuten mun isä pelotteli :D) vaan piti kyllä huolen, ettei enää jää mun matkasta. Nimittäin ensimmäisiä Nalan tavaroita kun lähdin viemään autoon ja avasin samalla takarontin luukun niin Nala oli salamana autossa, eikä enää suostunut tulemaan autosta pois, vaikka koitin houkutella vielä sisälle mummua hyvästelemään samalla, kun hain loput Nalan tavarat. Nala siis päätti, että kaikesta hauskasta huolimatta on kotiinlähdön aika :D

Automatka sujui nukkuessa ja kotona Nala tsekkaili rauhassa kaikki paikat, löysi heti tuliaispehmolelun (norsu) ja oli sen jälkeen heti kuin kotonaan. Illlalla koko perheen yhteisellä iltalenkillä testailtiin metsässä mummulta saatua laservaloa, joka osoittautuikin aivan huipuksi. Ihmisen logiikalla tuntiuu hassulta, että miten sellaisen asian jahtaaminen voi olla kivaa, mitä ei koskaan saa kiinni, mutta pääasia, että Nalalla oli hauskaa :D Kunnon hankia tässä sitten odotellessa, että päästään lihaskuntoa kasvattamaan ;) Täytyy myös lähteä pikimmiten itse otsalamppu ostoksille, että on pimeällä kiva metsässä sitten mennä, kun näkee itse paremmin eteenpäin ja Nala heijastinliiveineen näkyy myös paremmin :)

Kovin taisi olla uuvuttavaa kotiinpaluu, kun Nala nukkui kevyet 14h yöunet. Oma peti osoittautui kotona jälleen parhaaksi nukkumapaikaksi, vaikka mummulassa ei ollutkaan omassa pedissä malttanut nukkua :) Eiköhän tämä arki taas lähde tästä sujumaan :) Mummulle perheineen vielä suuret kiitokset!

Ai niin, painoa oli kolmessa viikossa (kolme viikkoa sitten viimeksi punnittiin) tullut +900g eli nyt painaa 32,5kg. Ihan sopusuhtainen on likka, joskaan yhtään ei saa leveyssuunnasa kyllä lihoa :D

Pari kuvaa Nalasta mummulassa, kuvien copyright Jari Laurila (ylempi) ja Petri Koivisto (alempi). Toivottavasti ette Jari ja Petri pahastu, kun lainasin pari kuvaa tänne :-)

Onni-veljen kanssa

Kotona Nala löysi heti uuden pehmolelun :)

Tänä aamuna väsytti kovasti :)