Ollaan käyty Nalan kanssa nyt viisi kertaa Hyvinkään agilityhallilla pentukurssilla ja eilen oli sitten kurssin viimeinen kerta. Yleisfiilis kurssista jäi tosi hyväksi, saatiin paljon hyviä oppeja tulevaisuutta ajatellen, kouluttaja oli osaava ja mikä tärkeintä, Nalalla tuntui aina olevan tosi hauskaa :) Kurssilla harjoiteltiin paljon perusasioita, kuten kontaktin ottoa, istumista ja maahanmenoa, luoksetuloa erilaisissa tilanteissa, luoksepäästävyyttä ja vieraan ihmisen koskettamista, paikallaan oloa, hihnassa ja vapaana mukana kulkemista erilaisissa tilanteissa (esim. muita koiria ympärillä, tempoa vaihdellen jne.) sekä perusasentoa ja seuraamisen alkeita.

Nala oli kurssin aikana erittäin energinen ja innokas oppilas ja jaksoi kyllä innostua ihan kaikesta :) Erityistä kiitosta Nala sai hihnassa mukana kulkemisesta, joka meillä on jo tosi hyvällä mallilla. Eilen viimeisellä kerrallakin, kun piti vapaana seurana mukana tempoa vaihdellen ja muita koiria kierrellen niin neiti kulki mukana ja tapitti mua koko ajan silmiin häiriötekijöistä välittämättä :) Tästä on hyvä jatkaa niin kotitreenausta kuin muutakin treenausta.

Ensi viikolla olis taas rottiskerhon tottistreenit, Jesse menee sinne Nalan kanssa. Lisäksi on vielä kevään ekat jälkitreenit, johon me mennään vähän Nalan kanssa tutustumaan jäljestyksen saloihin :)