Juhannus oli ja meni mukavasti, vaikka sää olisikin voinut olla mukavampi. Vietettiin ensin torstai ja perjantai Hämeenlinnassa mun vanhempien luona, johon perjantaina saapuivat myös mun sisko miehensä ja nuoremman tytön (6v.) kanssa. Nala nautti myös juhannuksesta täysin rinnoin mm. pallopelien ja metsäjälkien merkeissä. Nalan loistavat syöttötaidot paljastuivat, tuleekohan tytöstä ammattilaisjalkapalloilija?! :D

Torstain ja perjantain metsäjäljet olivat Nalalle ensimmäistä laatuaan, koska aikaisemmin on tehty vain pellolla. Nyt kuitenkin kaikki mahdolliset jälkipellot olivat kasvaneet heinää ainakin metrin verran, joten eipä ollut oikein muuta vaihtoehtoa kuin siirtyä metsään. Molemmille jäljille laitoin kaksi purkkia, aikaisemmin ollut vain yksi jäljen lopussa. Ihmeen hyvin Nala malttoi rauhoittua purkin eteen makaamaan ja syömään herkkua, vaikka muuten vauhtia oli kyllä ihan liikaa. Torstainen jälki hieman alkuun hämmensi Nalaa, sillä pellollahan ollaan tähän mennessä tehty vain ihan suoraa jälkeä, mutta maastosta johtuen metsässä jälki kiemurtelikin kivien ym. ympäri. Varsinaisia kulmia ei siis vielä tehty, mutta eipä jälki ihan suoraankaan mennyt. Niinpä torstain jäljellä kävikin niin, että Nala hukkasi jäljen ihan heti. Mitä tästä voimme päätellä? No, itse ainakin päättelin, että peltojäljestys on käynyt neidille jo sen verran helpoksi, että nenä ei aluksi toiminut, vaan neiti ajatteli vaan, että "suoraa tässä on aina ennenkin menty" ja hämmentyi, kun nakkipalat katosivatkin. Kun nenä saatiin käyntiin niin jälki kuitenkin pienellä avustuksella löytyi ja sitten mentiinkin loppujälki ihan erilaisella meiningillä. Perjantaina ei jälki enää hukkunut ja liiasta vauhdista huolimatta hienosti neiti selviytyi. Ehkä siis jotain hyötyä metsäjäljestäkin :)

Lauantaina siirryttiinkin sitten Hämeenlinnasta Jessen vanhempien mökille, jossa vietettiin aikaa sunnuntai-iltaan asti. Nala nautti mökkielämästä luonnollisesti Kamun kanssa riehuen ja remuten. Kyllä niitä vaan on niin kiva katsella, kun ovat kuin paita ja peppu :) Ja Nala on tietysti pomo! Käytiin myös metsälenkillä porukalla ja tipahtipahan Nala järveenkin.. :D Koitin nimittäin neitiä saada omatoimisesti uimaan keppiä heittelemällä ja aikansa kun tyttö järven reunalla kykki ja koitti keppiä jollain konstilla kastumatta vedestä saada niin sukelsikin suoraan pää edellä järveen. No hirveä hätä tietysti ja äkkiä pois, olihan tyttö vaan huvittavan näköinen :)

Sunnuntai-ilta ja vielä melkein koko eilinen päivä menikin sitten Nalalla lähinnä nukkuessa.. kyllä oli rankka juhannus :D

Kuvia on tulossa, kunhan saan koneelle.

Tällä viikolla olisikin sitten taas ohjelmaa paljon tiedossa. Tänään mennään illaksi taas Jessen vanhempien mökille nauttimaan kesähelteestä ja Nala pääsee taas Kamun kanssa riehumaan. Keskiviikkona olisi tottista, torstaina jälkitreeniä ja perjantaina lähdetäänkin taas leirille. Puuhaa riittää :)

Niin ja eilen punnituksessa vaaka näytti 19,4kg.