Nala tutustui viime sunnuntaina metsälenkin merkeissä uuteen ystävään eli pyreneittenpaimenkoira-uros Onniin. Nala oli Onnista kovin innoissaan, mutta Onni ei vielä oikein osannut päättää, että viitsisikö noin pienen rääpäleen kanssa leikkiä :D Tyynen rauhallisesti Onni kuitenkin kesti kaikki Nalan kaahottamiset ja mielistely-yritykset ja lenkin päätteeksi kaksikko makailikin hetken yhdessä vierekkäin ja Onnikin antoi Nalalle muutaman märän pusun :) Katsotaan josko taas ensi sunnuntaina treffattaisiin Onnin & herran omistajan kanssa.

Maanantain punnituksessa Nala painoi noin 18kg ja ikää on nyt siis reilu 5kk. Tiistaina sen sijaan oltiin pitkästä aikaa Tervakoskella leikkimässä Kamun kanssa. Nyt on selvästi kaksikon koko ero tasoittunut (Kamu painaa todennäköisesti n. 23kg), joten Nalankaan ei enää tarvitse rähinöidä niin paljon, kun pärjää fyysisesti jo paremmin :D Reilu tunnin kaksikko painoi pitkin pihaa ja hauskaa oli :) Nalalta vaan taisi irrota hammas (tai verimäärästä päätellen parikin), kun suu oli jossain vaiheessa ihan veressä. Mutta eipä se tuntunut menoa haittaavan :D Muutenkin neidiltä on hampaita irtoillut viime aikoina niin paljon, että liekkö tuolla kohta enää hampaita jäljellä ollenkaan :D

Keskiviikkona Nala tottisteli jälleen Jessen kanssa Rottiskulmalla ja oli ollut oikein mallikas ja hieno neiti jälleen :)

Kamera ei oikein pysy Nalan liikkeissä mukana :D Pitäisi ehkä hommata parempi kamera..