Hauska treeniviikko alkaa olla jälleen lopuillaan. Keskiviikkona ja lauantaina tokoiltiin ja perjantaina oltiin agilityssa. Keskiviikon tokotreenit meni kivasti ja Nala oli taitava. Erityisen hienosti sujui ruutu ja noudossakin on menty siinä mielessä jo eteenpäin, että nyt Nala tuo jo kapulan ihan mun eteen, eikä räi sitä enää niin helposti maahan. Vielä kun nyt saisi likan istumaan kapula suussa eteen, sillä nyt jää vain seisomaan ja istumaan pyydettäessä tiputtaa kapulan. Täytyy koittaa harjoitella oikeaa loppuasentoa ensin jollain muulla esineellä kuin kapulalla (esim. narupallolla), koska ote kapulasta ei kuitenkaan vielä ole niin hyvä kuin voisi olla. Mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa! :) Ruutua harjoiteltiin ensimmäistä kertaa "koko pakettina" eli koiran lähetys ruutuun, ruudussa kaukona ensin seiso-käsky ja sen jälkeen maahan-käsky. Tämän jälkeen itse kävellään ensin ruutua kohti, sitten jommalle kummalle sivulle ja lopuksi poispäin. Poispäin kävellessä pyydetään koira ruudusta "lennossa" seuraamaan. Nala oli tässä aivan super! :-) Nyt sitten vaan pikkuhiljaa kosketusalustaa häivyttämään ruudusta.

Perjantain agitreeneissä hiottiin keppejä sekä pituutta. Pituutta tehtiin nyt ensimmäistä kertaa täyspitkänä ja eihän se meidän leijonalle tuottanut mitään ongelmia. Näiden lisäksi hiottiin itsenäisesti rengasta ja sekin tuntui alkavan sujumaan jo paremmin.

Muutama viikko päästään vielä treenailemaan aktiivisesti, mutta sitten tuleekin taas taukoa treeneihin. Nalalle on nimittäin nyt sitten varattu aika sterilisaatioon perjantaiksi 11.2. Näin ollen saikkua seuraa sitten sen jälkeen siihen asti, kunnes leikkaushaava on parantunut.