Meidän toinen tokokoe oli sitten sunnuntaina 3.4.2011 Hyvinkään Koiraurheilukeskuksessa. Tuomarina oli Pirkko Bellaoui. Ja niinhän siinä kävi, että tällä kertaa ei ykköstulosta herunut, vaan jäi harmittavasti 4½ pojoa vaille. Tuomari oli muutenkin jo melko tiukka ja loppujen lopuksi meidän suoritus kaatui sitten nolliksi menneeseen liikkeestä seisomiseen. No, aina ei voi onnistua ja eihän me toki tästä lannistuta vaan pikemminkin jatketaan treenaamista entistäkin suuremmalla innolla :) Ja hyvää kokemustahan tästä taas kertyi - erityisesti itselle. Josko vielä joku päivä saisi sen oman jännityksenkin kuriin... Tässä vielä meidän suoritus liike liikkeeltä:

Luoksepäästävyys: 9. Nala hyppäsi muutaman kerran innostuksissaan tuomaria päin eli toisin sanoen oli hieman liian innokas tervehdyksessään. Siitä pisteen menetys.

Paikallaanmakuu: 10. Ei ongelmia, vähän neiti heilutteli silloin tällöin häntäänsä ja vilkuili ympärilleen, mutta muuten oli levollinen ja tarkkaavainen.

Seuraaminen kytkettynä: 8. Vähän hajoili pätkittäin, eikä seuraaminen ollut ihan niin tiivistä kuin olisi pitänyt.

Seuraaminen taluttimetta: 7. Muuten mielestäni parempi kuin hihnan kanssa seuraaminen, mutta loppuperusasento meni sähellykseksi, kun Nala oli jo selvästi ihan sen oloinen, että "No, missä ne kehut viipyy?" eli toisin sanoen meni vähän epävarmaksi. Toisin sanoen seuraamisharjoituksia treeneissä tulee pidentää, jotta Nalalla usko riittää siihen, että "Kyllä se palkka sieltä tulee".

Liikkeestä maahanmeno: 9. Valmistelevan osan seuraaminen jälleen vähän takkuili, mutta muuten hyvä nopea maahanmeno.

Luoksetulo: 9½. En tiedä mistä puolikas piste meni - omasta mielestäni hyvä.

Liikkeestä seisominen: 0. Nala meni maahan, kun olisi pitänyt jäädä seisomaan. Todennäköisesti ihan oma moka, kun sanoin niin kovin painokkaasti liikkeestä maahanmenon yhteydessä käskysana, että Nalalle todennäköisesti jäi mieleen, että maahan mennään. No, lisää treeniä jääviin vaan.

Estehyppy: 9. Taas niitä muutamia pikkuaskeleita seis-käskyn jälkeen.

Kokonaisvaikutus: 8.

Ja näillä tosiaan päästiin yhteistulokseen 155,5/200p. = ALO2. Paljon parannettavaa siis vielä jäi, mutta olin kyllä silti ihan ylpeä hienosta pienestä tytöstäni :)