Eilen sitten agitreenit jälleen :) Näissä treeneissä tulevat kyllä poikkeuksetta hyvälle tuulelle niin koira kuin omistajakin ja aina on yhtä hauskaa! Aloitettiin tällä kertaa ensin kontaktien mieleenpalauttelulla niin, että puomin pätkä oli laitettu pöytää vasten ja siitä sitten ylös- ja alaskäskyillä mentiin puomia edes takaisin. Silloin viimeksi kun itse koko puomia treenattiin niin Nalahan oli ihan lukossa, eikä suostunut menemään puomia ylös, edes pöydän päälle, vaikka se oli erittäin loiva. Nyt sitten taas tuntui, että neiti oli vissiin funtsinutkin kotona, ettei se puomi niin pelottava ollutkaan, koska ainakin tässä kontaktitreenissä ei ollut puomikammosta tietoakaan. Toki asia voi olla taas eri, kun kokeillaan taas puomia kokonaisuudessaan, mutta nyt ei ainakaan arkuutta ollut havaittavissa yhtään, vaan vauhdilla ja innolla meni puomia ylös ja alas kontakteille :)

Sitten kepit, jotka yllättäen tuntuvat alkavan sujumaan jo melko hyvin. Itse kun vielä malttaisi odottaa koiraa tarpeeksi, sillä nyt mulle kävi varsinkin koiraa oikealla puolella ohjaten niin, että meinasin lähteä liian edelle, jolloin Nala meni sekaisin. Kun sen sijaan maltoin pysyä samassa linjassa Nalan kanssa itse turhia kiirehtimättä niin keppien pujottelu sujui jo jokatoisen kepin "blokkaus"-taktiikalla oikein kivasti ja vähän jo vauhtiakin siihen saatiin.

Näiden jälkeen otettiin sitten vielä taas pieni rataharjoitus.  Jätin Nalan ensimmäisen esteen taakse vähän vinoon ja etenin itse jo ekan hypyn taakse. Siitä sitten putkeen ja seuraavalle hypylle, tähän asti sujui moitteettomasti ja myös erittäin vauhdikkaasti ja innokkaasti! Ensimmäinen haastava kohta oli 3. ja 4. esteen välissä, kun piti tehdä valssi, että sai itse vaihdettua puolta. Tässähän mä tietysti sekosin ihan totaalisesti ekalla kiekalla ;) No siitä sitten jatkettiin ja toinen ongelma kohta oli sitten 6. ja 7. hypyn välillä, kun koiraa olis pitänyt kuljettaa oikealla puolella esteeltä toiselle. Nalahan koitti sitten esteiden välistä tunkea mun vasemmalle puolella ja tätä siis sen takia myös hinkattiin pari kertaa. Viimeisenä ollut putki sitten tietysti sujui mallikkaasti, olen kyllä ylpeä siitä kuinka hyvin Nala irtoaa jo putkiin ja hypyillekin tuntuu lähtevän koko ajan paremmin ja paremmin, eikä enää ihan niin paljon kyttää vaan mun kättä.

Toisella kiekalla valssi sujui jo paremmin, mutta se 6. ja 7. esteen väli aiheutti edelleen harmaita hiuksia. No, pari toistoa niin saatiinhan me sekin menemään ja hyvä mieli jäi taas treeneistä :)