Lauantaina Jesse&Nala tottisteli kerhon kentällä Johanna Nivalan valvovan silmän alla. Kuvaajalle (eli mulle) kävi klassisesti.. juuri kun piti alkaa ottamaan kuvia, niin akku loppui kamerasta.. tyypillistä. No, tällä kertaa ei siis kuvia saatu, mutta kokemusta ja hyviä neuvoja senkin edestä.

Nala oli jälleen erittäin innokas ja energinen oma itsensä ja saikin siitä kehuja. Lähinnä Jesse&Nala treenasivat seuraamista ja luoksetuloa ja saivat siihen hyviä vinkkejä, mm. luoksetulon suoraksi saamiseen. Lisäksi meillä olisi hyvä alkaa vapaa-sanaa vahvistamaan ja kääntämään palkkaus niinpäin, että ensin tulee sana "vapaa" ja sitten vasta palkka, jolloin vapaa alkaisi merkitsemään enemmän. Toki Nala esimerkiksi tietää, että ruoka-aikaan kupille saa mennä vasta vapaa-sanan jälkeen ja samoin lenkillä, jos esim. istutan Nalan viereeni, kun ihmisiä/muita koiria tulee vastaan niin vapaa-sana vapauttaa tästä, mutta monessa muussa kohtaa vapautus on neidille yhtä kuin nakkipalkka eli tähän meillä tarkkuutta :)

Kaiken kaikkiaan opettavainen ja mukava päivä, syntyi taas monenlaisia uusia ajatuksia ja pää on sekaisin kaikesta uudesta asiasta :)

Sunnuntaina Rottlife A-pentue täytti ½ vuotta, Onnea kaikille sisaruksillekin! :) Nala punnittiin taas eilen ja puolivuotispainoksi saatiin tasan 21kg. Edelleen siis kasvuvauhti on tasainen, joka viikko on tullut n. 700-800g painoa lisää.