Keskiviikkona Jesse&Nala taas tottisteli Rottiskulmalla ja hyvin näytti sujuvan. Seuraamisen aikana pomppiminen on nyt parissa viikossa vähentynyt huimasti ja nyt alkoi sitten jo liikkeestä istumisen opettelu.

Nala on jonkun aikaa jo rapsutellut vasenta etujalkaansa silloin tällöin yhdestä kohdasta. Oon useampaankin kertaan koittanut katsoa sitä, mutta en kertakaikkiaan oo keksinyt mitään syytä rapsuttelulle. Tällä viikolla yhtenä aamuna neiti oli sitten rapsuttanut ihoa siitä kohtaa niin paljon, että oli ihan mennyt rikki. Nyt oonkin sitten parin päivän ajan putsaillut sitä kohtaa kaks kertaa päivässä desifiointiaineella ja laittanut haavoihin ja ihotulehduksiin tarkoitettua voidetta päälle. Kovasti silti kummastuttaa, että mikä on rapsuttelun syy, kun vaikka kuinka koitin kattoa niin mun mielestä siinä ei ainakaan mitään ötökkää ole (joka heti ekana tuli mieleen), eikä mun mielestä näytä miltään ihottumaltakaan. No, täytyy seurailla viikonlopun ajan, että väheneekö rapsuttelu :)

Nala oli sitten viime yönä suolestanut yhden lelunsa melko huolellisesti. Heräsin aamuyöstä käymään vessassa ja huomasin, että yksi lelu oli makkarin lattialla riekaleina. Lelu oli sellainen, jossa keskellä oli tennispallo ja siitä lähti sitten joka suuntaan naruja. Tennispallon neiti oli syönyt lähes kokonaan ja vähän oli naruistakin lähtenyt. No, mähän ehdin siinä jo yöllä panikoimaan, että kohta sillä on ihan varmaan joku suolitukos, mutta onneksi aamulla kuuden aikoihin neiti sitten päätti oksentaa lelun ulos. Aikamoinen kasa tennispallon palasia ja narunpätkiä sieltä tulikin. Joskus sitä näköjään voi olla iloinenkin koiran oksentamisesta :) Toki täytyy nyt seurailla tänkin asian suhteen Nalaa ainakin tän ja huomisen päivän, koska ainahan voi olla, ettei oksennuksen mukana oo kuitenkaan kaikki tullut ulos, mutta ainakaan toistaseksi ei oo havaittavissa mitään merkkejä huonosta olosta, mahanturvotuksesta tms. En sitten tiedä, että mistä tällainen yhtäkkinen tarve lelun tappamiseen keskellä yötä oikein on tullut. Nala kun on tähän asti ollut varsin hyvä nukkumaan yönsä, eikä tällaista harkittua ja järjestelmällistä lelujen suolestamista oo aiemmin esiintynyt, lähinnä ne ovat hajoilleet vaan liian rajujen leikkien seurauksena :DD