Tiistaina oltiin Hennan&Jounin kanssa tekemässä jälkeä Hikiän metsissä. Maastona oli siis helppokulkuinen metsä, johon Nalalle tein suoran jäljen. Pituutta oon tosi huono arvioimaan, mutta ei mikään älyttömän pitkä, olisi varmasti saanut olla jo pidempikin. Jälki oli vajaa puoli tuntia vanha ja keskellä jälkeä oli taas purkki+keppi-yhdistelmä ja lopussa keppi. Melko paljon oli taas myös tyhjiä askeleita eli nakkia harvakseltaan Tällä kertaa tuntui taas siltä, että vauhtia oli vaikka muille jakaa. Johan muutaman kerran jäljestettiinkin melko rauhakseltaan :D Jäljellä kuitenkin pysyttiin ja nakit tuli syötyä, mutta tosiaan hieman rauhallisempi olisi voinut olla vauhti. Purkki+keppi-yhdistelmän ilmaisi taas ilman apua, mutta keppi vielä hieman hämmensi, ilmaisu sujui kuitenkin jo ripeämmin kuin viimeksi. Hennalta ja Jounilta sain hyviä vinkkejä, kiitos niistä! :) Erityisesti jäi mieleen Hennan neuvo siitä, että jäljellä aina kepin löytymisen jälkeen tulisi jatkaa aivan kuin aloittaisi uuden jäljen eli toisin sanoen koira pitäisi rauhoittaa kunnolla ennen jäljen jatkamista. Tällä hetkellä meillä jatketaan purkin/kepin jälkeen melko rivakasti eteenpäin, joten tämä neuvo oli kyllä tarpeellinen.

Jäljen jälkeen kokeiltiin vielä ekaa kertaa Nalalla esineruutua. Ihan ei neiti vielä tätä hommaa hiffannut vaan lähti lähinnä haahuilemaan ihan jotain omia, eikä Hennan heittelemät esineet (lelut) juuri kiinnostaneet :D Yhden kerran taisi lelun ottaa suuhun kunnolla, mutta heti kun aloin tyttöä hihkumaan mun luokse niin lelu tippui suusta ja äkkiä vaan mun luo josko tippuis nakkia ;D No, mutta hauskaa ainakin oli ja eiköhän tääkin asia ala luonnistumaan, kun harjoittelukertoja saadaan vähän enemmän alle :)

Eilen sitten taas tottisteltiin Rottiskulmalla, tällä kertaa melko sateisissa merkeissä. Nalaa sade ei kylläkään tuntunut haittaavan yhtään ja ei kai Jesseäkään sitten lopulta, vaikka kotona meinasikin olla sitä mieltä, että ei varmaan lähdetä, kun sataa. No, onneksi lähdettiin, koska Nala näytti jälleen taitonsa ja oli superhieno tyttö! :) Seuraaminen sujuu viikko viikolta paremmin ja intoa riittää AINA!