Viime sunnuntaina olin Nalan kanssa ekoissa jälkitreeneissä :) Makkararuuduilla aloitettiin ja Nala tuntui ainakin olevan innoissaan :) Oli myös kiva nähdä muiden pidemmällä olevien koirakoiden treenaamista, kun laji on kuitenkin itsellekin vielä käytännössä tuntematon. Makkararuuduilla nyt jatketaan niin kotona kuin treeneissäkin eli pikkuhiljaa edetään :)

Sunnuntaina Nala sai myös jälleen teipit korviinsa. Oli puhetta, että vasta sitten pentutapaamisessa katsotaan niitä, mutta kyllä ne minusta jo sen verran höröiltä alkoivat näyttää, että näin parhaaksi teipata. Eipä kai siitä mitään haittaakaan voi olla? :)

Eilen Nala täytti 16 viikkoa - iso tyttö jo! - ja painoi 12,8kg. Nyt oli siis tullut vain +700g viikossa lisää painoa.

Tänään käytiin jällleen Nalan kanssa Mustissa&Mirrissä shoppailemassa, tällä kertaa uutta pantaa ja vinkulelua. Vanha pentupanta olis vielä mittansa puolesta mennyt, mutta koin, että solkipanta alkaa olla jo turvallisempi ja samoin halusin Nalalle myös jo vähän paksumman pannan. Uuden pannan kera kuvia tulee kunhan ehditään ottaa, alla olevat kuvat siis aamuisia ja niissä vielä vanha panta :) Ostettiin myös neidille uusi vinkulelu, ihana oranssi siili :D Vinkulelut tuntuvat olevan Nalan suosikkeja, kun on niitä saanut rikki jo kaksin kappalein! Sekä mummolasta lähtiessä mukaan saatu pieni vinkulelu että mummulta saatu vaaleanpunainen possu vetelevät viimeisiään, joten piti ostaa nyt sitten uusi ja vähän tukevamman mallinen, jospa kestäisi leikeissä pidempään :D

Illalla mennään vielä Kamun kanssa leikkimään, saas nähdä kuinka korvateipit kaksikon leikeissä pysyy :D ja huomenna olis sitten toisien rokotuksien aika :)

Aamuinen leikkihetki ulkona :)

Näin hienosti Nala osaa jo jäädä maahan odottamaan.. silloin kun malttaa :)

"Mitäs tuolla menee?"

Naru saa kyytiä! :D