Märkää ja kuraista on olleet viime päivät. Tänään näyttäis vähän siltä että alkaa helpottamaan, mutta pari viime päivää on tuntunut siltä, että meidän lähitienoo on yhtä suurta kuralammikkoa.. Ja Nalaahan ei onneksi lammikot pelota vaan mun mieliksi roiskuttelee suoraan niistä läpi :D

Maanantaina tuli 12 viikkoa täyteen ja vaaka näytti 9,1 kiloa. Vähän kauhistuin, kun viikossa oli tullut +1,5kg, mutta sopusuhtaiselta tuo neiti kuitenkin näyttää, joten eipä kai syytä huoleen. Äippäkin on kuulemma painanut samanikäisenä jo 10,3kg :)

Nala 12 viikkoa :)

Eilen käytiin Sveitsin Rantasipin pihalla pikaisesti moikkaamassa Kirsi-mummua ja Jonnaa. Voi sitä riemua, kun Nala tapasi mummun ja Jonnan pitkästä aikaa. Pusuja sateli molempien naamalle kilokaupalla :) Kovasti kehuivat molemmat meidän Nalaa sopusuhtaisen näköiseksi. Värimerkitkin ovat kuulemmat hyvät, karva kiiltävä ja silmät erikoisen tummat! Oli kiva kuulla neidistä kommentia, kun itse on niin hankala arvioida, että näyttääkö se nyt ihan hyvältä, kun ei ole ennen rottispennun kasvua päässyt seuraamaan. Vaikka korvat eivät kuulemma ihan hirveän pahasti vielä höröttäneetkään niin silti teipattiin jo. Näin mäkin samalla, että miten teippaus käytännössä tapahtuu. Nala sai siis korvakorut :)

Illalla oltiin vielä Lilon kanssa leikkimässä ja toinen teippi irtosi neitien riehuessa ja painiessa. Toinen sentään pysyi :) Tänään aamulla hain sitten apteekista teippejä ja sain kuin sainkin yksin teipattua toisen korvan uudestaan! Jesse on työmatkalla,  niin ei ollut apuja kotona, mutta Nalapa käyttäytyikin erittäin mallikkaasti, eikä välittänyt koko teippaushommasta yhtään mitään. Hieno pieni tyttö :)

Nala syvässä unessa :) Ei herännyt edes kameran salamaan.

Kaverukset Nala & Lilo

Korvapuoli :D