Yllätys, yllätys meillä on taas treenailtu :D Lauantaina agia ja maanantaina tokoa. Agitreeneissä tehtiin hyppy-putkisuoraa edestakaisin eli "pääsi" itsekin juoksemaan ihan kohtuu paljon. Sinällään helppo tehtävä, mutta aika kauanhan me loppujen lopuksi suoraa hinkattiin ees taas ennenkuin Tiina oli meihin tyytyväinen :D Mun suurin ongelma on, etten pidä ohjaussuuntaa tarpeeksi avoimena koiraa kohti, jolloin Nala helposti esteelle irtoamisen sijaan tulee mun luo (kun sieltä kädestä saattais vaikka tulla sitä nakkia ;)). Eli toisin sanoen itse kun olis taas osannut niin koirahan kyllä osasi :) Suoran lisäksi tehtiin sitten pussia ihan yksittäisenä, kun kukaan muu ko. ryhmästä ei sitä vielä ollut tehnyt. Nala sen sijaan menee pussin välillä vähän liiankin rytinällä - tuntuu, että lentelee koko pussi minne sattuu :DD

Maanantaina sitten taas tokoiltiin ja oli kyllä ehkä parhaiten onnistuneet tokotreenit koko syksynä - Nala oli kertakaikkisen super :) Tehtiin kaikkia muita alokasluokan liikkeitä paitsi hyppyä ja sujui superhienosti. Liikkeestä maahanmeno oli nyt nopea ja varma ja myös liikkeestä seisominen on parantunut parin viikon takaisesta huimasti. Seuraaminen tosi hienoa ja luoksetulotkin varmaa työtä. Paikallaanmakuuharjoituksia tehtiin myös monenlaisia ja niissäkään ei ollut ongelmaa - Nala ei jopa noussut ylös edes silloin kun viereinen koira nousi ja meni haistelemaan Nalan takapuolta :D Näin ollen kai tässä vois sanoa pikkuhiljaa olevansa aikalailla valmis sinne alokasluokkaan.. josko me pian virallisiin kokeisiin mentäiskin vähän koittamaan onnea.. :-)

Korvatulehdusta on paranneltu ja Kirsi-mummolta tuli juurikin äsken hyvä huomio siihen, että voisko tulehduksella olla jotain tekemistä juoksujen kanssa. Itsellä ei ollut käynyt mielessäkään, mutta tosiaan keväälläkinhän korvatulehdus tuli heti juoksujen jälkeen (kuten nytkin), joten mikseivät voisikin liittyä toisiinsa.

Tässä vielä vähän mallia siihen, kuinka meillä rentoudutaan sohvalla iltaisin :D