Viime torstaina oltiin toista kertaa uimassa Hyvinkään koirakylpylässä. Vieläkään Nala ei niin paljon vedestä innostunut, että olisi vapaaehtoisesti veteen mennyt, vaikka kultaisennoutaja-urospennun (Väinön) vauhdikkaita hyppyjä tarkkaavaisesti katselikin. Hienosti neiti kuitenkin aina heti lähti uimaan, kun vaan sai tassut ensin kastettua veteen ja vähän haki jo leluakin vedestä. Joten kyllä se siitä :)

Eilen oli Helsingissä rotikoiden pääerkkari ja Nalan sisaruksia oli siellä ensimmäistä kertaa "esiintymässä." Tuulisesta ja muutenkin huonosta ilmasta huolimatta me lähdettiin sisaruksia (Onnia, Urhoa ja Chiliä) kannustamaan ja muutenkin tuttuja tapaamaan. Nalalla ainakin oli hauskaa, kun pääsi taas sisarusten kanssa painimaan, varsinkin Chilin kanssa olisivat painineet vaikka kuinka ja paljon :D Kaikki sisarukset saivat hyvät arvostelut ja erityisesti Onnilla meni hienosti, kun oli paras 5-7kk urospentu ja kokonaisuudessaankin toiseksi paras urospentu. Onnittelut :) Myös isoveli Noxia sekä Kertun suoritusta seurattiin ja molemmat esiintyivät oikein mallikkaasti :) Näyttelyreissun jälkeen uni sitten maittoikin kotona niin meille kuin Nalallekin :D

Herkutteluhetki :)

Illalla muutaman tunnin unien jälkeen lähdettiin vielä Nalan kanssa ensimmäistä kertaa koirapuistoon neidin uuden ystävän Onnin sekä omistajan kera. Kokemus oli oikein positiivinen ja Nalalla oli hauskaa. Paikalle sattui myös oikein kivoja leikkikavereita, joiden kanssa yhteinen sävel löytyi heti. Vaikkei rottweiler mikään koirapuistokoira olekaan isona ja muutenkin puistoissa käymisessä on aina oma riskinsä (koskaan ei kuitenkaan tiedä mitä sattuu) niin tämä kerta oli ainakin oikein hyvä kokemus :)

Pusuja Onnille :)

Tänään Nalalla oli taas punnituspäivä ja painoa on nyt noin 18,7kg. Tein myös parin viikon tauon jälkeen Nalalle peltojäljen tänään ja sujui oikein mallikkaasti :) Vauhtia on vaikka muille jakaa, mutta tarkasti neiti silti kaikki nakit jäljeltä poimi ja jäljen päässä hienosti purkin eteen makuulle. Pikkuhiljaa voisi alkaa yhdistämään keppiä purkkiin ja tekemään jäljestä vielä pidempää ja ehkä jo loivia kaarteitakin.. mutta eipä meillä toisaalta mikään kiire ole, pääasia että on hauskaa :)